The way across…

The Photocolumn

It may be slippery, but it’s a way across. You only need to take small steps in order to get through. It looks scary, I know, but that’s always the way. Focus on the goal, focus on those green branches that are whispering your name. Obstacles come and must be concord. Just remember, small steps go to the end…

Irena Mila is one of the Lundagards photographers.

She studies Biology, and has as previously exhibited works in New Delhi, Belgrad and Štip, Macedonia.

Skriven av: - 15 maj, 2012

Läsarnas kommentarer på The way across… Kommentera gärna innehållet men visa respekt för de personer som figurerar i artiklarna och för andra läsare. På lundagard.se är du personligen ansvarig för dina inlägg: se till att de följer svensk lag. Redaktionen förbehåller sig rätten att radera inlägg som strider mot de pressetiska spelreglerna. Läs mer om Lundagårds regler för kommentarer här.